Spoed/weekenddienst – Mondzorg Tongelre – Eindhoven

Mondzorg Tongelre

Mondzorg Tongelre is uw tandarts in Eindhoven voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Mondzorg Tongelre. In onze praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Mondzorg Tongelre verricht de meest voorkomende behandelingen zelf.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, folders en speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Naar inhoud

Spoed/weekenddienst

Er is een roulerende spoedgevallendienst in Eindhoven en omstreken.

Voor zeer dringende spoedgevallen die niet kunnen wachten tot de eerstvolgende werkdag kunt. U contact opnemen met de weekend/avondtandarts van Tandartsenpost Eindhoven. Deze is bereikbaar onder telefoonnummer 040-3111915

Na het aanhoren van uw probleem, probeert de tandarts de ernst van uw klacht in te schatten. Bij een minder ernstige klacht kan het zijn dat enkel aangeraden wordt een pijnstiller te nemen; lijkt het ernstiger, dan wordt een afspraak gemaakt in de praktijk van de dienstdoende tandarts. Er wordt u dan gevraagd de behandeling van de weekend/avondtandarts contant af te rekenen. De nota die u meekrijgt kunt u indienen bij uw zorgverzekeraar.

Tandartsenpost Eindhoven
Aalsterweg 108
5615 CJ Eindhoven
T: 040-3111915