A sisters hope – Mondzorg Tongelre – Eindhoven

Mondzorg Tongelre

Mondzorg Tongelre is uw tandarts in Eindhoven voor uitstekende mondzorg. Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Kwaliteit en persoonlijk contact staan bij ons centraal. U bent van harte welkom.

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen Mondzorg Tongelre. In onze praktijk heeft u te maken met een beperkt aantal medewerkers. Mondzorg Tongelre verricht de meest voorkomende behandelingen zelf.

In onze praktijk staat de aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, folders en speelgoed.

Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.

Naar inhoud

A sisters hope

1 op de 8 vrouwen krijgt persoonlijk de diagnose borstkanker en nog jaarlijks overlijden tussen de 3000 en 3500 vrouwen aan de gevolgen van deze ziekte. Door tandengoud te sparen, kunnen we een belangrijke bijdrage leveren zonder om geld te vragen.

Het tandengoud dat wij verwijderen tijdens behandelingen doneren wij dan ook aan Sister’s hope, met goedkeuring van de patiënt uiteraard. Stichting A Sister’s Hope heeft in de afgelopen 8 jaar ruim 4,7 miljoen kunnen bijdragen aan onderzoek in Nederland. Met het tandengoud hebben wij, samen met nog vele tandartsen.